Hyvän olon jäätelökirja

Hyvän olon jäätelökirja

More details

27,00 €

Vietä hyvän olon ja omantunnon jäätelökesä!


Jäätelöillä herkuttelu voi olla terveysteko! Virpi Mikkosen ja Tuulia Talvion Hyvän olon jäätelökirja tarjoaa herkullisia ja hyvää tekeviä jäätelöitä - ilman gluteenia, maitotuotteita ja valkoista sokeria. Kaikki ohjeet on toteutettavissa myös vegaanisesti - ja helposti kotona jopa ilman jäätelökonetta. 

Kirjan avulla jäätelöherkuttelusta voi ottaa vaikka päivittäisen tavan, sillä mukana on vain luonnollisia raaka-aineita, kuten hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä ja jäätelöissä käytetään vain luonnollisia makeuttajia. Kirja opastaa myös ihanien pikajäätelöiden tekoon, jotka syntyvät hetkessä pelkän tehosekoittimen avulla. 

Kirja tullaan julkaisemaan toukokuussa myös Yhdysvalloissa nimellä N'Ice Cream Penguinin Avery-kustantamon kautta. Opus julkaistiin e-kirjana viime kesänä ja lukijat saavat sen nyt entistä laajempana sekä päivitettynä kirjana hyppysiinsä.

Virpi Mikkonen on reseptisuunnittelija ja ruokakirjailija, joka pitää kansainvälisesti palkittua hyvää tekeviin ruokiin keskittynyttä nettisivustoa nimeltä Vanelja.

Tuulia Talvio on ruuasta ja hyvästä olosta bloggaava yrittäjä, joogaopettaja ja täyspäiväinen foodie, joka kirjoittaa myös suosittua Tuulia-blogia.

No customer comments for the moment.

Write your review

Hyvän olon jäätelökirja

Hyvän olon jäätelökirja

Hyvän olon jäätelökirja

Write your review

Manufacturers